☕️قهوه میتواند عامل کاهش بیماری پارکینسون باشد ▫️دانشمندان آکادمی پزشکی اعصاب در آمریکا دریافته‌اند که نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به بیماری پارکینسون حتی در افرادی که زمینه وراثتی دارند، می‌کاهد. ▫️پژوهشگران، میزان کافئین موجود در خون همه شرکت کنندگان در یک پژوهش و حجم موادی که بدن در نتیجه دریافت آن تولید می‌کند را […]

☕️قهوه میتواند عامل کاهش بیماری پارکینسون باشد

▫️دانشمندان آکادمی پزشکی اعصاب در آمریکا دریافته‌اند که نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به بیماری پارکینسون حتی در افرادی که زمینه وراثتی دارند، می‌کاهد.

▫️پژوهشگران، میزان کافئین موجود در خون همه شرکت کنندگان در یک پژوهش و حجم موادی که بدن در نتیجه دریافت آن تولید می‌کند را با یکدیگر مقایسه کردند.

▫️نتیجه این بود که سطح کافئین موجود در خون کسانی که از بیماری پارکینسون رنج می‌برند در مقایسه با افراد سالم، ۷۶ درصد کمتر بود.

▫️به گفته پژوهشگران، به طور قطع نمی‌توان گفت که قهوه به جلوگیری از ابتلای افرادی که زمینه وراثتی دارند کمک می‌کند، اما با حصول این نتایج بسیار خوش بین هستند.